Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید موسی خادمی در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران به منظور بررسی پروژه‌های عمرانی گفت:به دنبال سیل فروردین ماه ۹۸، حدود ۱۳۰۰ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان در استان لرستان در حال اجرا است که در این جلسه، روند پیشرفت فیزیکی این پروژه‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

استاندار لرستان تصریح کرد: خوشبختانه پروژه‌های مذکور از پیشرفت فیزیکی خیلی خوبی برخوردارند گرچه در مواردی هم به دلایلی مثل صعب‌العبور بودن منطقه یا ضعیف بودن پیمانکار یا عدم استقبال پیمانکاران به دلیل تامین منابع اعتبار از محل اوراق و اسناد با زمان بازپرداخت چند ساله و دلایل این چنینی دچار مشکل هستند که تصمیماتی در خصوص تسریع در روند اجرای آن‌ها نیز اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به این که ۱۳۰۰ پروژه مورد نظر تا پایان سال تکمیل شوند، گفت: برخی دیگر از پروژه‌ها به دلیل کامل نبودن اعتبار به صورت نیمه تمام باقی مانده که پیگیر اعتبار برای تکمیل آن‌ها هستیم.

خادمی یکی دیگر از موارد مهم مطرح شده در جلسه امروز را لایروبی رودخانه‌های استان عنوان کرد و گفت: این موضوع از چند نظر مهم است هم برای تاسیساتی که اطراف رودخانه‌ها قرار دارند مثل جاده‌ها، تاسیسات آب، برق و گاز و همچنین روستا‌های مجاور رودخانه‌ها و همچنین از نظر مهندسی خود رودخانه‌ها و مسیر جریان آب آن‌ها که لایروبی در این زمینه بسیار مهم است و امروز مصوب شد امور آب استان و اداره کل راهداری با همکاری نقاطی که مشکل دارند را شناسایی و نسبت به مهندسی رودخانه و هدایت مسیر آن اقدام کنند.

استاندار لرستان در خصوص آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع استان گفت: استان لرستان در بین استان‌های کشور با توجه به اینکه بیشترین جنگل‌های زاگرس را دارد، خوشبختانه به دلیل اقداماتی که در این زمینه انجام شده، میزان آتش‌سوزی‌ها نسبتا پایین است و لازم است در این زمینه هشیار بوده و مراقبت‌ها را بیشتر کنیم و مردم نیز باید همکاری لازم را داشته باشند. دکتر خادمی در این زمینه گفت تاکنون در سطح استان ۵۸۰ هکتار آتش سوزی داشته‌ایم که عمدتاً آتش سوزی‌ها در مراتع انجام شده و جنگل تقریباً سالم مانده است.

استاندار لرستان در پایان خبر از برگزاری مانور آمادگی در مقابل زلزله ۷-۶ ریشتری در شهر خرم‌آباد داد که با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی انجام خواهد شد.

در این جلسه همچنین برخی از موارد خاص پروژه‌های عمرانی و افرادی که خسارت دیده اند مطرح شد و تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ گردید.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زلزله مانور لرستان آتش سوزی رودخانه ها آتش سوزی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۱۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در اولین جلسه مدیریت بحران، که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: پیشگیری، آمادگی، بازسازی و باز توانی از مؤلفه‌های مهم مدیریت بحران هستند که روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با تأکید بر آمادگی لازم برای مقابله با هرگونه بحران، افزود: با توجه به اینکه نظم آب و هوایی جهان به هم ریخته، باید برای هر نوع حادثه‌ای در کشور از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر بحث مدیریت بحران، تاکید کرد: در حال خرید یک‌سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه حادثه‌ای ضروری داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وقوع سیل‌های اخیر در بعضی استان‌های کشور، گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

نامی با بیان اینکه ۷ استان کشور در سال با بحث سیلاب مواجه است، اضافه کرد: باید در ساخت جاده‌ها، پل‌ها و ساخت‌وسازها توجه ویژه‌ای شود.

وی با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، تاکید کرد: با توجه به شعار سال به مشارکت مردم توجه ویژه‌ای خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تأکید بر تهیه نقشه دیجیتالی شهر کرمانشاه اضافه کرد: در نقشه دیجیتالی اقدامات مهندسی بارگذاری می‌شود که در این راستا از سوی استان و مدیریت بحران اعتبار آن تأمین شود.

نامی با اشاره به استفاده بخش صنعت از پساب‌های شهر کرمانشاه، اظهار کرد: امسال باید ۲۵۰ میلیون اصل درخت به ویژه مثمر کاشته شود چون توسعه فضای سبز اصول مهمی در دنیا برای ادامه زندگی و حیات است.

وی با اشاره به زلزله سرپل ذهاب و خسارات باقی‌مانده در اماکن عمومی، مساجد و ادارات، خاطرنشان کرد: بودجه باید به صورت مرحله به مرحله با دقت تا پایان بازسازی واقعی مدنظر باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان به مردم استفاده شود.

کد خبر 748433

دیگر خبرها

  • فراهم شدن تجهیزات الکترونیکی برگزاری انتخابات در خرم‌آباد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • امید تازه در پروژه ۱۰ساله لرستان/ برج‌های دوقلو احیا می‌شود؟
  • امام جمعه خرم آباد:فروپاشی دژ سست استعمار در منطقه
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد